Περί χρημάτων ο αγώνας…

Περί χρημάτων ο αγώνας…

Ο εμπαιγμός της νοημοσύνης μας συνεχίζεται από τους δικηγόρους και τους τελούντες εν αργία μοναχοί του Αββακούμ. Θυμήθηκαν τώρα και από που προήλθαν οι 807,000ΕΥΡΩ, τα οποία λένε ότι θα χρησιμοποιούντα για τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιούνταν για την ανέγερση κτηρίου πολλαπλών χρήσεων στην περιοχή Λυθροδόντα, στο οποίο θα διέμενε ο ηγούμενος, άλλοι μοναχοί και κληρικοί,

Ο εμπαιγμός της νοημοσύνης μας συνεχίζεται από τους δικηγόρους και τους τελούντες εν αργία μοναχοί του Αββακούμ. Θυμήθηκαν τώρα και από που προήλθαν οι 807,000ΕΥΡΩ, τα οποία λένε ότι θα χρησιμοποιούντα για τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιούνταν για την ανέγερση κτηρίου πολλαπλών χρήσεων στην περιοχή Λυθροδόντα, στο οποίο θα διέμενε ο ηγούμενος, άλλοι μοναχοί και κληρικοί, ενώ θα υπήρχε και εκπαιδευτικό κέντρο τόσο για θρησκευτικούς σκοπούς όσο και για χρήση από πάσχοντες (ανάπηρους κ.ά.).

Ο κατά κόσμο Ιωάννης Γεωργίου όμως χαρακτηρίζεται ως επεμβασίας από το Τμήμα Κτηματολογίου, υπέβαλε αίτηση να του παραχωρηθεί το κρατικό τεμάχιο υπ’  αριθμό 275 για γεωργικούς σκοπούς με σκοπό όπως ισχυρίστηκε να βοηθά άπορες οικογένειες ή και για προσωπικές του ανάγκες, η οποία και απορρίφθηκε.

Καταγγέλθηκε από τον Έπαρχο Λευκωσίας και για τις παράνομές επεμβάσεις που είχε κάνει, ενώ επανήλθε με τροποποιημένη αίτηση υπ΄ αριθμό ΑΔΧ90 το 2016, ζητώντας ανταλλαγή του κρατικού τεμαχίου, με άλλο τεμάχιο.

Και σε αυτή την περίπτωση, ο Έπαρχος και η Τοπική Αρχή ήταν αρνητικοί. Σ’ αυτήν την παρανομία και καταπάτηση κρατικής γης ο Ιωάννης Γεωργίου προγραμμάτιζε να ανεγείρει πολλά και θαυμαστά. Ταυτόχρονα μάζευε και πακτωλό χρημάτων από εισφορές των πιστών τα οποία θα χρησιμοποιούσε -λέει- για τις ανέγκες της μονής κλπ κλπ.

 

 

Avatar
Pressroom
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos